Nick Simonis

Commercieel directeur

Nick Simonis studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Tilburg en Bedrijfswetenschappen aan de Katholiek Universiteit in Nijmegen. Na afronding van zijn studie en werkzaamheden als project- en accountmanager in de automatiserings- en telecomindustrie werd hij in 2001 mede-eigenaar van Vekon, sinds 2017 onderdeel van Opera.

Nick vormt samen met zijn compagnon Judith Vermeulen de directie van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de commerciële invulling. Samen zetten zij de strategische lijnen uit van de organisatie waarbij Nick verantwoordelijk is voor marketing en verkoop.

Opera streeft naar een bijdrage aan het succes van de industriële klant (Original Equipment Manufacturer) door op alle niveaus als verlengstuk van de klant mee te denken. Men richt zich op het ontwikkelen, samenstellen en eventueel uit voorraad leveren van (elektro)technische besturingssystemen en gerelateerde modules.

Nick onderscheidt zicht door zijn vaardigheid om mee te denken bij de uitdagingen van zijn klant en deze te vertalen naar producten, diensten en oplossingen van Opera voor haar klanten. Kenmerkend is zijn continue streven om samen met klant, leveranciers en alle medewerkers een optimale prestatie te realiseren.

Aandacht voor verbeteringen in de toeleveringsketen, promotie van de maakindustrie, klantgerichtheid en openheid zijn trefwoorden die Nick typeren.

Nick maakt graag muziek en is sociaal betrokken als bestuurder van een tweetal serviceclubs. Hij is sportief op de tennis- of golfbaan. Daarnaast vervult hij al jaren vrijwilligersfuncties bij de hockeyclub waar zijn dochters actief zijn en waar hij zelf ook al vanaf de oprichting bij betrokken is.

Stuur een e-mail