Judith Vermeulen

Algemeen directeur

Judith Vermeulen is sinds 1993 als oprichter/directeur verantwoordelijk voor de aansturing van het operationele proces bij Vekon. Vekon is sinds mei 2017 onderdeel van Opera Electrical Engineering & Manufacturing.

Opera streeft naar een bijdrage aan het succes van de industriële klant (Original Equipment Manufacturer) door op alle niveaus als verlengstuk van de klant mee te denken. Men richt zich op het ontwikkelen, samenstellen en eventueel uit voorraad leveren van (elektro)technische besturingssystemen en gerelateerde modules.

Met de groei van de organisatie kreeg Judith steeds meer verantwoordelijkheid voor gerelateerde bedrijfskundige zaken als automatisering, personeel, financiën en kwaliteitszorg. Ook facetten als procesoptimalisatie, lean six sigma, flow en QRM zijn haar dan ook niet vreemd. Judith is pragmatisch, doortastend en gepassioneerd in wat zij doet.

Met  haar ruime ervaring als ondernemer kwam Judith ook in beeld bij andere organisaties.

Zo is Judith als adviseur betrokken bij de verzelfstandiging van een divisie van Bosch en stond zij als bestuurslid aan de basis van de oprichting van de Federatie Paneelbouw, een branchevereniging voor bedrijven als Opera. Naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Opera was Judith ook lid van de Raad van Commissarissen bij Rabobank Amerstreek.

In haar vrije tijd is Judith graag actief bezig en werkt aan haar conditie in de sportschool of op de golfbaan.

Stuur een e-mail