Energie

Elektrotechnische (sub)modules

Belangrijke ontwikkelingen in de luchtvaart- en offshore zijn gericht op toename van de veiligheid en steeds strengere eisen ten aanzien van de systemen die worden gehanteerd. Onze klant is een belangrijke leverancier van navigatie- en signaleringssystemen voor deze marktsegmenten op land, op zee en in de lucht.

Naast betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn daarbij ook facetten als prijs en innovatiesnelheid (time-to-market) belangrijke kenmerken voor Opera als toeleverancier. Hierdoor gedreven verschuift de kerncompetentie van onze klant steeds meer richting marketing en ontwikkeling en neemt Opera steeds meer verantwoordelijkheid voor de productie en het beheer van de toeleveringsketen voor hun elektrotechnische (sub)modules over.

Tijdens onze langdurige relatie met deze klant is inmiddels van nagenoeg alle diensten zoals Opera die kent, te weten Design-For-Flow, Value Engineering, Lean Manufacturing, Quick Response Manufacturing, Supply Chain Management en Vekon Managed Inventory, gebruik gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Andere projecten in
Energie sector

Elektrotechnische (sub)modules

Meer lezen