Ontdek onze toegevoegde waarde

Opera maakt slimmer

Diensten voor een breed publiek

Electrical Engineering & Manufacturing

Hoe efficiënt zijn uw ontwerp-, productie- en logistieke processen? Kunnen uw vaste kosten omlaag zonder in te leveren aan kwaliteit? Welke technische expertise vereist een specifiek project? Vragen waar Opera zich dagelijks mee bezighoudt. Onze (advies)diensten richten zich dan ook op maatoplossingen door het overnemen van taken en verantwoordelijkheden op het gebied van onder meer:

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie
Maak een vrijblijvende afspraak
Electrical engineering
(Re)engineering

(Re)engineering

Opera (her)ontwerpt elektrotechnische besturingskasten volgens de Design-for-Flow methode, met als doel deze efficiënt en modulair op te kunnen bouwen. Door middel van Value Engineering verminderen we bovendien de arbeids- en materiaalkosten.

Lees meer
Product optimalisatie

Productie optimalisatie

Door toepassing van continue verbeterprocessen als ‘Lean Manufacturing’ en ‘Quick Response Manufacturing’ verminderen we verspilling en reduceren doorlooptijden.

Lees meer
service-logistics

Logistieke optimalisatie

Door middel van optimaal Supply Chain Management (logistieke optimalisatie) controleren en sturen we de toeleveringsketen. Hierdoor zijn zowel de juiste componenten als uw eindproduct altijd tijdig beschikbaar.

Lees meer
Industriele automatisering

Industriele automatisering

Met flexibel in te zetten engineeringsteams biedt Opera u de benodigde capaciteit en expertise voor het ontwikkelen van industriële besturings- en automatiseringssystemen.

Lees meer
Benieuwd naar de mogelijkheden?